Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Meedenken aan de juiste oplossing

Neem nu contact met ons op

  • Allround loodgietersbedrijf
  • Van leidingwerk tot dakbedekking
  • Meedenken aan de juiste oplossing
  • Neem nu contact met ons op

Het voordeel van platte daken is dat je ze eenvoudig kunt betreden. Wanneer er iets loos is kun je eenvoudig zelf een kijkje nemen, zonder een groot risico te nemen. Dit is echter ook meteen een nadeel dat veel verleiding met zich meebrengt. Veel mensen gebruiken namelijk een plat dak voor het aanbrengen van een dakterras. Niet zelden zien we dat een plat dak vol wordt gelegd met tegels, omringd door een hek en er een barbecue en een bank neer wordt gezet. Heel leuk allemaal, maar daarmee loop je wel een flinke kans dat het dak wordt beschadigd.

Daarnaast kan een dak om tal van andere redenen beschadigd raken. Denk maar eens aan een onjuist gelegde dakbedekking of simpelweg de jarenlange invloed van de elementen. Dakbedekking heeft immers ook zeker niet het eeuwige leven. Gelukkig is er de plat dak reparatie in Eindhoven waar je terecht kunt voor het beste herstel van platte daken.

Plat dak reparatie om lekkages te voorkomen

Plat dak repareren in Eindhoven Het herstel van een plat dak is allereerst afhankelijk van het soort dakbedekking. Voor platte daken wordt bitumen het meest gebruikt. Om dit netjes aan te kunnen leggen, is het noodzakelijk dat het materiaal aan elkaar vast wordt gebrand. Hiervoor is een open vlam nodig en zijn dus ook bijzondere gereedschappen nodig. Voor bijvoorbeeld PVC is dat niet het geval; dit kan worden gelijmd met speciale lijm. Houd er echter rekening mee dat voor beide situaties vakkennis geboden is om lekkages te voorkomen.

24/7 bereikbaar! Bel: 040-292 2207

Call Now Button