Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Meedenken aan de juiste oplossing

Neem nu contact met ons op

  • Allround loodgietersbedrijf
  • Van leidingwerk tot dakbedekking
  • Meedenken aan de juiste oplossing
  • Neem nu contact met ons op

Woont u in Eindhoven of omgeving en bent u dringend op zoek naar een goed loodgietersbedrijf in Eindhoven? Dan heten wij u van harte welkom. Wellicht zijn uw pijpen verstopt, werkt uw verwarming niet meer of wellicht heeft u een lekkage. Zulke dingen zijn erg frustrerend, maar ze gebeuren nu eenmaal. Het beste wat u dan kunt doen is contact opnemen met een loodgietersbedrijf in Eindhoven. Wij staan graag voor u klaar!

Klantvriendelijkheid en een professionele service van uw loodgietersbedrijf in Eindhoven

Wij werken al jaren in dit vak en hebben ook een heleboel klanten tevreden gesteld met ons werk. Bij ons is de klant namelijk de hoogste prioriteit en dat valt ook te merken in onze service. Wij werken niet alleen maar snel, maar ook zorgvuldig. Onze goed opgeleide krachten kunnen alle werkzaamheden tot een goed einde brengen, waardoor u dus niet de volgende dag een ander loodgietersbedrijf hoeft te bellen. Bovendien staan wij ook erg snel bij u op de stoep wanneer u ons belt. In geval van spoed zijn wij tevens op elk moment van de dag en ook in het weekend te bereiken. Op ons kunt u vertrouwen. Bel ons vandaag nog om in contact te komen met een loodgieter in Eindhoven en behoor al snel tot een van onze tevreden klanten!

Werkwijze bij verstoppingen

Als loodgietersbedrijf zijn wij onder meer gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Om een verstopte leiding te ontstoppen, hebben wij verschillende mogelijkheden. Soms volstaat een ontstopper voor ons om uw leiding te ontstoppen, maar vaak gaat dit niet op. In dat geval had u de verstopping immers ook zelf wel kunnen verhelpen. Nagenoeg iedereen heeft tegenwoordig namelijk wel een ontstopper in huis. Vaak wordt ons loodgietersbedrijf alleen ingeschakeld voor hardnekkige verstoppingen. Dit zijn doorgaans verstoppingen die een grote omvang hebben en ver in de leiding zitten. Hierdoor is de verstopping maar lastig te bereiken. Dit geldt echter niet voor ons loodgietersbedrijf. Doordat de werkwijze van ons loodgietersbedrijf altijd juist is, garanderen wij u dat u verlost wordt van de verstopping.

Verstopping verholpen zonder schade

In het geval van een verstopping kunt u zelf een ontstoppingsveer inbrengen in uw leidingnetwerk. Hierdoor slaagt u er mogelijk in die hardnekkige verstopping te verhelpen. Dit gaat echter lang niet altijd op. Bovendien moet u oppassen met het gebruik van een ontstoppingsveer. Waarom? Omdat deze schade aan uw leidingwerk kan veroorzaken wanneer u deze op de verkeerde manier inbrengt. Nog een reden dus om het ontstoppen van uw leidingnetwerk aan onze loodgieter over te laten. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat er geen schade ontstaat na het verhelpen van een verstopping. Dit doen wij met behulp van speciale apparatuur. Uiteraard draagt ook onze kennis en jarenlange ervaring bij aan het schadevrij verhelpen van uw verstopping.

Kans op verstopping verkleinen

Sommige mensen hebben geregeld te maken met een verstopping. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend. Wist u echter dat u de kans op een verstopping aanzienlijk kunt verkleinen? U kunt uw leidingwerk namelijk onder hoge druk door laten spuiten. Onze loodgieter kan dit voor u realiseren. Door deze hoge druk verdwijnt alle afval dat aan de binnenkant van uw leiding kleeft uit de afvoer. Hierdoor zijn uw leidingen dus weer helemaal schoon. De kans op een verstopping wordt op deze manier dus aanzienlijk kleiner. Deze methode kost u inderdaad geld, maar u hoeft niet telkens een loodgieter in te schakelen voor een verstopping. Op de lange termijn bespaart u zodoende dus juist geld.

24/7 bereikbaar! Bel: 040-292 2207

Call Now Button