Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Meedenken aan de juiste oplossing

Neem nu contact met ons op

  • Allround loodgietersbedrijf
  • Van leidingwerk tot dakbedekking
  • Meedenken aan de juiste oplossing
  • Neem nu contact met ons op

Croy installatietechniek bevindt zich in Eindhoven. Wij verrichten loodgieter werk in Eindhoven en omgeving. Hieronder vallen verschillende klussen waarbij altijd voor u klaar staan. Wij kunnen u helpen met het verleggen van de gasleiding, het aanleggen van de waterleiding, het dak isoleren en repareren, cv-ketels installeren en onderhoud en reparatie van de ketel uitvoeren en sanitair en alles wat daarbij hoort installeren. En dat wordt allemaal met veel vakkundigheid uitgevoerd. Ook staan wij u van dienst bij lekkages en zullen wij die zo snel als het kan verhelpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en in geval van nood kunt gebruik maken van onze spoedservice, waarbij we u op elk uur, ook in de weekenden van overlast afhelpen.

Ons team is 24/7 bereikbaar, zodra u ons belt zullen wij een afspraak met u inplannen en u zo snel mogelijk helpen. Aan de bezetting van onze vakmannen ligt het hoe lang het precies duurt. Mocht u een probleem hebben waar u met spoed mee moeten worden geholpen, bijvoorbeeld een lekkage of een verstopping van de afvoer, dan kunnen wij u met onze spoedservice snel helpen. Onze spoedservice is ook beschikbaar in de avonden en weekenden, meteen wanneer u het nodig heeft. U hoeft zo nooit zonder warm water of verwarming te zitten en voorkomt onnodige schade.

Een lekkage in het dak verhelpen is een ingewikkelde klus. Om het zelf op te lossen is dus ook best wel lastig en zelfs gevaarlijk. Op het dak werken brengt zijn natuurlijke gevaren met zich mee, dat u op grote hoogte aan het werk bent met de kans dat u wegglijdt bij gladde daken of als u even niet oplet uw evenwicht verliest. Het is dan voor uw eigen veiligheid ook het beste om een vakman het werk te laten doen. Daarnaast kunt u zelf voor meer problemen en schade zorgen en dat wilt u al helemaal niet. Om het veilig, snel en goed te doen kunt u ons altijd bereiken en wij regelen het meteen voor u.

Als u een lekkage spot in uw huis belt u meteen de loodgieter. Het is niet altijd bij de eerste blik duidelijk waar de lek vandaan komt. Een loodgieter kan de lek opsporen en vervolgens de goede onderdelen repareren. Door zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen voorkomt u verdere schade en problemen die een lekkage met zich mee kan brengen. Twijfel dan ook niet om ons te bellen wanneer u een lekkage vermoedt. Om een lek te detecteren gebruiken wij speciale apparatuur om zo precies en snel mogelijk de lek op te sporen. Er hoeft hierbij tegenwoordig niets meer gesloopt of gehakt te worden in uw huis. Zonder reparatiekosten wordt het opgespoord, dit vermijdt hoge kosten en het beste voor u.

Een afvoerverstopping is een veel voorkomend en vervelend probleem. Het kan gemakkelijk worden opgelost, maar als het probleem zich een lange tijd voort blijft zetten kan het voor meer problemen zorgen. Het kan een nare stank en wateroverlast veroorzaken. Als u er snel bij bent, kunt u de verstopping zelf verhelpen door gebruik te maken van soda. Door eerst soda door de afvoer te gieten en vervolgens kokend water er doorheen te laten gaan kunt een vroege ontstopping oplossen, ook kunt u zo verdere verstoppingen voorkomen. Bij een serieuze verstopping kunt gebruik maken van onze spoedservice en wij zullen u direct van dienst zijn.

24/7 bereikbaar! Bel: 040-292 2207

Call Now Button