Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Meedenken aan de juiste oplossing

Neem nu contact met ons op

  • Allround loodgietersbedrijf
  • Van leidingwerk tot dakbedekking
  • Meedenken aan de juiste oplossing
  • Neem nu contact met ons op

Een CV-ketel is een modern en complex apparaat dat jaarlijks onderhoud nodig heeft om veilig en energiezuinig te kunnen functioneren. Maar zelfs met regelmatig onderhoud kan er zich een storing voordoen. Wij zijn een modern installatiebedrijf en gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van CV-ketels. Heeft u een probleem met uw CV-ketel installatie in Eindhoven of omgeving? Bel ons dan gelijk, indien mogelijk verhelpen wij de storing direct. Wij helpen u graag met het onderhoud, de reparatie of plaatsing van een nieuwe CV-ketel bij u!

Onderhoud aan uw CV-ketel

CV-ketel onderhoud Eindhoven

Jaarlijks onderhoud is nodig om uw CV-ketel veilig te kunnen laten functioneren. Het is van groot belang dat verbrandingsgassen op de juiste manier worden afgevoerd zodat er geen schadelijke stoffen, zoals koolmonoxide de woning in kunnen komen. Daarnaast is een juiste afstelling van het apparaat belangrijk, alsmede het op tijd schoonmaken van de branders. Dit moet echter wel gedaan worden door gecertificeerde monteurs. De loodgieter in Eindhoven helpt u dan ook graag met uw CV-ketel. Neemt u een service en onderhoudscontract af? Dan profiteert u gelijk van meer voordeel!

Nieuwe CV-ketel installeren

Verdient uw CV-ketel nog altijd uw vertrouwen? Jarenlang heeft hij u trouw gediend, maar plotseling begint hij te haperen. Het lijkt op de één of andere manier of hij er geen zin meer in heeft. Overweeg dan eens de aanschaf van een nieuwe. Het is een investering, maar wel één die de moeite loont.

Meestal gaat een CV-ketel zo’n twaalf tot vijftien jaar mee. Toch kan het al eerder gebeuren dat uw ketel problemen geeft. Dan bent u niet langer verzekerd van uw warmte. Bovendien verbruikt een ketel die zijn beste tijd gehad heeft, relatief veel energie. Zou u hem vervangen door een hoogrendementsketel, dan bespaart u al gauw 15-20% op uw jaarlijkse energierekening. Dat is al gauw 300 euro! Zo hebt u uw nieuwe ketel snel terugverdiend.

Overweegt u een nieuwe ketel, dan bereidt u zich bij voorkeur goed voor. Het is misschien een kostbare investering, maar wel één waar u lange tijd plezier van zult hebben. Laat u daarom goed voorlichten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Wij helpen u graag warm de winter door!

De loodgieter in uw woonplaats is dag en nacht bereikbaar

Het voordeel van uw loodgieter in uw eigen woonplaats is dat wanneer er een storing aan uw CV-ketel zich voordoet, u de loodgieter in Eindhoven gelijk kan bellen. Het duurt niet lang en hij staat bij u op de stoep. Wanneer het nodig is kan dit ook ’s nachts! Zo zit u zelden zonder warm water of een koude verwarming. Wilt u meer weten in verband met CV ketelproblemen? Wilt u een service en onderhoudscontract afsluiten? Neemt u dan gelijk contact op met de loodgieter in Eindhoven!

nefit comfort dealer
nefit erkend dealer

24/7 bereikbaar! Bel: 040-292 2207

Call Now Button