• Allround loodgietersbedrijf
  • Van leidingwerk tot dakbedekking
  • Meedenken aan de juiste oplossing
  • Neem nu contact met ons op

Wij zijn een installatiebedrijf dat beschikt over professionele medewerkers en ruime praktijkervaring. Wij verrichten allerhande loodgieterswerk in Eindhoven en omgeving en staan altijd voor onze klanten klaar. Heeft u een lekkage? Of doet uw CV-ketel het niet meer? Bel ons dan gelijk, in noodgevallen komen wij direct langs om het probleem op te lossen.

Loodgieterswerkzaamheden in Eindhoven

loodgieterswerk Eindhoven Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Naast het repareren van lekkages aan daken, CV-ketels en waterleidingen, installeren wij ook sanitair en alle voorzieningen die daarbij horen. U kunt bij ons ook terecht voor problemen met uw CV-ketel. Doet uw CV-ketel het niet meer en heeft u geen warm water? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij laten u niet in de kou zitten en komen direct langs.

Opeens heeft u een probleem aan uw sanitair of een lekkage. Dit kan behoorlijk vervelend zijn. In dit soort gevallen moet u snel ingrijpen. Dankzij het internet kunnen we sneller dan snel vergelijken wie de beste diensten aan biedt. Dit geldt ook voor betrouwbare loodgieters. Het vakmanschap wordt meestal duidelijk als u een erkend logo ziet op de website van de loodgieter. Er zijn een aantal overkoepelende organisaties in Nederland die loodgieters controleren op hun kunnen. Ook kunt u zien of ze de juiste opleiding hebben gevolgd om het vak op de juiste wijze uit te voeren. U kunt er in iedere geval van uit gaan dat u bij de loodgieter in Eindhoven aan het juiste adres bent voor een betrouwbare loodgieter!

Heeft u ergens een lekkage en wilt u dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost? Bel ons dan gelijk even. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord en komen zo snel mogelijk bij u langs. Wij zijn een Brabants installatiebedrijf met liefde voor het loodgietersvak en zijn het aanspreekpunt voor al uw loodgieterswerk in Eindhoven en omgeving. Wilt u meer weten over onze service of hebt u direct hulp nodig? Bel ons dan direct.

24/7 bereikbaar! Bel: 040-292 2207

Call Now Button