Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Meedenken aan de juiste oplossing

Neem nu contact met ons op

  • Allround loodgietersbedrijf
  • Van leidingwerk tot dakbedekking
  • Meedenken aan de juiste oplossing
  • Neem nu contact met ons op

Wij zijn een installatiebedrijf dat beschikt over professionele medewerkers en ruime praktijkervaring. Wij verrichten allerhande loodgieterswerk in Eindhoven en omgeving en staan altijd voor onze klanten klaar. Heeft u een lekkage? Of doet uw CV-ketel het niet meer? Bel ons dan gelijk, in noodgevallen komen wij direct langs om het probleem op te lossen.

Loodgieterswerkzaamheden in Eindhoven

loodgieterswerk Eindhoven

U kunt ons voor heel veel soorten klussen inschakelen. Denk aan het repareren van lekkende daken, onderhoud aan uw cv-ketel of het installeren van leidingen. Bij spoed, bijvoorbeeld bij een lekkage of cv-ketel storing komen we direct bij u langs.

Opeens heeft u een probleem aan uw sanitair of een lekkage. Dit kan behoorlijk vervelend zijn. In dit soort gevallen moet u snel ingrijpen. Dankzij het internet kunnen we sneller dan snel vergelijken wie de beste diensten aan biedt. Dit geldt ook voor betrouwbare loodgieters. Het vakmanschap wordt meestal duidelijk als u een erkend logo ziet op de website van de loodgieter. Er zijn een aantal overkoepelende organisaties in Nederland die loodgieters controleren op hun kunnen. Ook kunt u zien of ze de juiste opleiding hebben gevolgd om het vak op de juiste wijze uit te voeren. U kunt er in iedere geval van uit gaan dat u bij de loodgieter in Eindhoven aan het juiste adres bent voor een betrouwbare loodgieter!

Heeft u een lekkage thuis en wilt u het lek direct laten dichten? Bel direct Croy Installatietechniek! Wij zijn u graag van dienst en komen meteen bij u langs om voor een oplossing te zorgen. Wij werken met veel liefde voor het vak en zijn het aanspreekpunt voor loodgieterswerk in regio Eindhoven. Bel gerust om te overleggen over uw klus!

24/7 bereikbaar! Bel: 040-292 2207

Call Now Button