Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Meedenken aan de juiste oplossing

Neem nu contact met ons op

Croy installatietechniek is de specialist in loodgieterswerkzaamheden, cv-ketel onderhoud en dakbedekking in de omgeving van Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring en professionele vakmensen zorgen wij ervoor dat uw probleem vakkundig wordt opgelost. Daarnaast gaan wij altijd voor de beste service en voor een glimlach bij de klant. Wij werken voor particulieren maar daarnaast ook voor bedrijven. Dus heeft u een loodgieter of dakdekker nodig. Aarzel niet en neem contact met ons op dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Spoeddienst 

Heeft u een urgent probleem dat echt niet kan wachten? Dan kunt u onze spoeddienst bellen. De spoeddienst is 24/7 bereikbaar. Heeft u urgent een loodgieter nodig in het weekend of in de nacht? Aarzel dan niet en neem contact op met onze spoeddienst

Daklekkage

Heeft u problemen met uw dak of zit er een lekkage? Croy installatietechniek voert ook diverse dakwerkzaamheden voor u uit. Wij kunnen dus verschillende reparaties aan uw dak uitvoeren, en ook voor lekkages aan het dak staan we voor u klaar. Tevens kunt u ons ook bellen voor een complete dakrenovatie.

24/7 bereikbaar! Bel: 040-292 2207