Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Meedenken aan de juiste oplossing

Neem nu contact met ons op

Waterleidingen zijn een belangrijk onderdeel van iedere woning of bedrijfspand. In ons dagelijks leven gebruiken we water voor verschillende doeleinden en de waterleidingen stellen ons in staat om het water van de ene naar de andere plek te transporteren. Het installeren van waterleidingen is dan ook essentieel bij de bouw van een nieuwe woning. Onze loodgieters zijn getraind in het probleemloos waterleidingen aanleggen in Eindhoven. Dit kan voor een nieuwbouw pand zijn, maar ook als u een uitbouw of aanbouw aan uw huis aan het bouwen bent. Een andere optie is dat u graag nieuwe wateraansluitingen wilt op plekken in huis waar nu nog geen waterleidingen lopen. In deze gevallen zijn we u graag van dienst met het aanleggen van waterleidingen.

Ervaring in het installeren van waterleidingen

installeren waterleiding eindhovenBij het aanleggen van waterleidingen is het aan te raden om van een professionele loodgieter gebruik te maken. U wilt namelijk niet dat u later voor problemen komt te staan met lekkages aan de waterleiding. Ook moeten waterleidingen netjes weggewerkt worden en dit is iets wat u aan een professionele loodgieter over kunt laten. De loodgieters die bij ons in dienst zijn kunnen alles voor u uit handen nemen wat te maken heeft met waterleidingen installeren. U hoeft enkel contact met ons op te nemen voor een afspraak en een loodgieter komt bij u langs om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u een offerte en als deze akkoord wordt bevonden heeft u nergens nog omkijken naar.

Snel nieuwe waterleidingen aanleggen

Moeten er op korte termijn nieuwe waterleidingen komen in uw woning? Dan wilt u uiteraard dat dit binnen de kortste keren gerealiseerd is. In dat geval kan onze loodgieter uit Eindhoven u van dienst zijn. Een waterleiding aanleggen is voor onze medewerkers namelijk een fluitje van een cent. Wij voeren namelijk dagelijks dergelijke werkzaamheden uit. Hierdoor hebben wij inmiddels ruime ervaring op het gebied van waterleidingen aanleggen. Doet u een beroep op ons loodgietersbedrijf in Eindhoven? Dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Het waterleiding aanleggen is zodoende binnen een mum van tijd afgerond.

Ook waterleidingen verleggen

Bent u van plan om uw badkamer of keuken te verbouwen? Dan bestaat de kans dat deze er heel anders uit komt te zien. Mogelijk komen voorzieningen met een watertoevoer en -afvoer ook wel op een geheel andere plek. Dit bekent automatisch dat de huidige leidingen in uw woning verlegd moeten worden. Naast het aanleggen van waterleidingen kunnen wij het bestaande leidingwerk ook voor u verleggen. Waarom u dit uitbesteedt aan onze loodgieter? Omdat wij precies weten wat er bij waterleidingen verleggen komt kijken. Hierdoor is de kans op een lekkage na het afronden van de werkzaamheden minimaal. Wanneer u zelf uw waterleidingen gaat verleggen is dit nog maar de vraag. Verleg daarom alleen waterleiding zelf wanneer u hier ervaring mee heeft.

Buitenkraan waterleiding aanleggen

Steeds meer mensen willen een kraan in hun tuin. Veel nieuwbouwwoningen worden standaard voorzien van een zogeheten buitenkraan. Bij oudere woningen is zo’n kraan nog niet aanwezig. Wilt u ook buiten uw woning de beschikking hebben over een kraan? Dan moet er natuurlijk eerst een waterleiding aangelegd worden. Laat deze waterleiding aanleggen door onze loodgieter. De leiding moet namelijk aangesloten worden op het bestaande leidingwerk. Dit kan middels een knelkoppeling. Het is echter belangrijk dat u deze op de juiste manier bevestigd. Doet u dit niet? Dan ontstaat er hoe dan ook een lekkage. Het kost inderdaad geld om onze loodgieter uit Eindhoven in te schakelen, maar u kunt er ook door besparen. Dankzij onze tussenkomst is de kans op een lekkende waterleiding namelijk minimaal. U blijft zodoende dus bespaard van de schade (en kosten) die een lekkage met zich meebrengt.

24/7 bereikbaar! Bel: 040-292 2207