De slimme thermostaat werd in de afgelopen jaren voor het eerst geïntroduceerd in Nederland en wint nog steeds aan populariteit in particuliere woningen. Met de slimme thermostaat wordt het een stuk makkelijk om te besparen op de jaarlijkse energierekening, die voor veel mensen tegenvalt. De kachel een graadje lager lijkt vaak de oplossing, maar dit wordt zelden langer dan een maand volgehouden. Het besparen op energie mislukt hierdoor in de meeste gevallen! Met een slimme thermostaat wordt dit makkelijker, doordat u de thermostaat op afstand kunt bedienen met uw smartphone.

App voor het inzien van uw energieverbruik Plumber at work

Met een handige app kunt u precies zien wat uw verbruik van vandaag is, hoeveel u gister verbruikt heeft en wat uw gemiddelde verbruik per dag is. Zo heeft u een goede indicatie van de energiekosten aan het eind van de maand. Dat is niet de enige functie van een dergelijke app, u kunt er namelijk ook de thermostaat mee beheren. Terwijl u in de auto zit kunt u de thermostaat inschakelen, zodat u in een warm huis thuiskomt. Andersom kunt u de thermostaat uitschakelen als u dat vanochtend vergeten was voor u naar uw werk ging.

Zo wordt het veel makkelijker om energie te besparen. Veel mensen laten de verwarming immers aanstaan, als zij voor een paar uur weggaan. Dit is zonde van de energie!

Call Now Button